
voor
consumenten
GEBRUIKERTIPS
Kiemgroenten zijn echte smaakmakers en super veelzijdig. Je kunt de sprouts direct uit de verpakking gebruiken, lekker makkelijk! De meeste kiemen komen het best tot hun recht als je ze rauw eet. Puur natuur, vol smaak en boordevol energie. Onze kiemen groeien op niets meer dan water. Geen gedoe, geen poespas, gewoon puur natuur.
receptenVoeg ze rauw toe aan je salade, broodje, wrap of smoothie. Ook warme gerechten krijgen er een frisse bite van: denk aan soepen, roerbakgerechten of pasta’s. Tip: voeg ze pas op het einde toe, zo blijven ze lekker knapperig én behoud je de voedingsstoffen.


BEWAARTIPS
• Bewaar kiemen altijd gekoeld tussen 2°C
en 7°C.
en 7°C.
• Laat ze in de originele, afgesloten
verpakking tot gebruik.
verpakking tot gebruik.
• Eens geopend? Doe de kiemen in een
schaal met ademende folie of een
hersluitbare verpakking. Zo
blijven ze 2 à 3 dagen
supervers en smaakvol.
schaal met ademende folie of een
hersluitbare verpakking. Zo
blijven ze 2 à 3 dagen
supervers en smaakvol.
• Let op: kiemen zijn niet geschikt om
in te vriezen.
in te vriezen.






