voor
consumenten

GEBRUIKERTIPS

Kiemgroenten zijn echte smaakmakers en super veelzijdig. Je kunt de sprouts direct uit de verpakking gebruiken, lekker makkelijk! De meeste kiemen komen het best tot hun recht als je ze rauw eet. Puur natuur, vol smaak en boordevol energie. Onze kiemen groeien op niets meer dan water. Geen gedoe, geen poespas, gewoon puur natuur.

Voeg ze rauw toe aan je salade, broodje, wrap of smoothie. Ook warme gerechten krijgen er een frisse bite van: denk aan soepen, roerbakgerechten of pasta’s. Tip: voeg ze pas op het einde toe, zo blijven ze lekker knapperig én behoud je de voedingsstoffen.

recepten

BEWAARTIPS

• Bewaar kiemen altijd gekoeld tussen 2°C
  en 7°C.

• Laat ze in de originele, afgesloten 
  verpakking tot gebruik.

• Eens geopend? Doe de kiemen in een
  schaal met ademende folie of een
  hersluitbare verpakking. Zo
  blijven ze 2 à 3 dagen
  supervers en smaakvol.

• Let op: kiemen zijn niet geschikt om
  in te vriezen.